Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Tο ΦΟΥΓΑΡΟ ανοίγει την 28 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο με μια μεγάλη γιορτή για όλους!




Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012 από τις 12 το μεσημέρι στο Ναύπλιο, το ΦΟΥΓΑΡΟ ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στο κοινό. Με αφορμή την εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας, το ΦΟΥΓΑΡΟ θα φιλοξενήσει ένα ολοήμερο λαϊκό πανηγύρι, με ζωντανή μουσική από τη Νάντια Καραγιάννη και το Μπάμπη Τσέρτο, καθώς και διάφορες εκπλήξεις τόσο στους χώρους του, όσο και στο κέντρο του Ναυπλίου.
Παράλληλα, εντός του ΦΟΥΓΑΡΟΥ εγκαινιάζεται και το Craft Fair #1, μία πολυσυλλεκτική έκθεση με χρηστικά αντικείμενα 56 καλλιτεχνών, που θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ιστορικό βιομηχανικό χώρο του ΦΟΥΓΑΡΟΥ - ορόσημο για την ευρύτερη περιοχή, καθώς στέγαζε κάποτε τις εγκαταστάσεις της κονσερβοποιίας Ανθός. Σήμερα έχει μετατραπεί σε Τόπο Δημιουργίας και Έκφρασης, που περιλαμβάνει Βιβλιοθήκη Τέχνης και Ανθρωπιστικών Σπουδών, Εκθεσιακούς και Συναυλιακούς Χώρους, Εργαστήριο Τεχνών για μικρούς και μεγάλους, Café, καθώς βέβαια και το ArtShop, κατάστημα που έχει αφήσει το ιδιαίτερο στίγμα του στην πόλη του Ναυπλίου.


Κυριακή 28 Οκτωβρίου το ΦΟΥΓΑΡΟ σας περιμένει όλους από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου