Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»


Χιλιάδες λαού για άλλη μια φορά συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ), της Πανελλήνιας Κληρικολαϊκής Επιτροπής Αγώνος και του Ινστιτούτου Καταναλωτών Ελλάδος (ΙΝΚΑ) εναντίον της ηλεκτρονικής ταυτότητος.

Το πλήθος του λαού από τις 3.00 το μεσημέρι την Κυριακή 21 Οκτωβρίου έως τις 7.00 το απόγευμα βροντοφώναξε στο Πεδίον του Άρεως αλλά και στην πορεία που κατέληξε στη Βουλή, ότι αρνείται να παραλάβει την ηλεκτρονική ταυτότητα η οποία θα είναι ο μόνιμος χαφιές και ρουφιάνος του κράτους μέσα στα πορτοφόλια μας ή στην τσέπη μας.

Αρνήθηκε το πλήθος την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την δέσμευση της ελευθερίας του ως προσώπου.Η ελευθερία είναι δώρο Θεού και μόνο φασιστικά καθεστώτα την καταργούν από τους λαούς.

Στην συγκέντρωση από τους ομιλητές τονίστηκε ότι έρχονται δύσκολες ημέρες για ολόκληρη την ανθρωπότητα και οι μάζες των λαών μπορούν να ελεγχθούν μόνο μέσω ενός μικροτσίπ τονίζουν οι παγκοσμιοποιητές. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να γνωρίζει μέσω της ηλεκτρονικής διακυβερνήσεως, ποιοι είναι οι αντίπαλοί της, ώστε να καταγραφούν ηλεκτρονικά και να φακελωθούν στο μικροτσίπ τα πρόσωπα αυτά, για να εξουδετερώνονται μετά με ταχύτητα φωτός.

Η αντιδρούμε τώρα ή θα χάσουμε την ελευθερία μας, την ζωή μας, την περιουσία μας.

Η δικτατορία των Αγορών δεν παίζει με τους λαούς, θέλει αριθμοποίηση των ανθρώπων τώρα προς έλεγχό τους.

Ήδη οι παγκόσμιες Αγορές ελέγχουν το διεθνές εμπόριο με το barcode, τα ζώα με την εμφύτευση του μικροτσίπ και τώρα θέλουν να δώσουν την Κάρτα του Πολίτη ή την ηλεκτρονική ταυτότητα με μικροτσίπ στους ανθρώπους για να ελέγξουν και αυτούς.
Στην αρχή θα δοθεί το μικροτσίπ σε μια πλαστική κάρτα η οποία εύκολα χάνεται, για να περάσουμε αμέσως μετά στην εμφύτευση του μικροτσίπ στο χέρι ή στο μέτωπο του ανθρώπου, έτσι ώστε να εκπληρωθεί η προφητεία της Αποκαλύψεως που λέγει: ότι όλοι θα λάβουν στο χέρι ή στο μέτωπο το χάραγμα του αντιχρίστου, ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει οικονομικές συναλλαγές (αγοράζει και πουλάει) παρά μόνο όσοι έχουν το χάραγμα του θηρίου ή το όνομα αυτού.

Η συγκέντρωση του λαού δημιουργώντας μεγάλη πορεία κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος ενώπιον της Βουλής όπου κατέθεσαν ψήφισμα στον Πρόεδρο της Βουλής και διαλύθηκαν ειρηνικά.

Ομίλησαν στην συγκέντρωση ο Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχιμανδρίτης Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ο δημοσιογράφος Μανώλης Μιλιαράκης, ο Δημήτρης Μπακάλης (ΕΛΚΙΣ) και ο Χαράλαμπος Δελινταδάκης (ΙΝΚΑ).
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αρχιμανδρίτης π. Σαράντης Σαράντος και άλλοι κληρικοί. Μηνύματα συμπαραστάσεως και εκπροσώπους στην συγκέντρωση έστειλαν οι Μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Νέας Ιωνίας κ. Κωνσταντίνος.







argolikospoimin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου