Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα στην Αγία Τριάδα Μιδέας-Αργολίδας

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέστηκε στις 25/12/2011 στον ναό μας ο Όρθος και η πανηγυρική Θεία Λειτουγργία των Χριστουγέννων.
Τον ναό τον είχαν κατακλείσει απο νωρίς πολλοί χριστιανοί της ενορίας μας οι οποίοι παρακολούθησαν με χριστιανιή ευλάβεια την Θεία Λειτουργία και πολλοι εξ αυτών κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων. Στο κοινωνικό ο εφημέριος π.Γεώργιος ανέγνωσε την Χριστουγεννιάτικη εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ιακώβου και στο τέλος απηύθυνε εγκάρδιες χριστουγεννιάτικες ευχές προς όλο το εκκλησίασμα και ιδιαιτέρως στους εορτάζοντας και στις εορτάζουσες.
 
 


Περί ώραν 10:30 π.μ ο π.Γεώργιος ως εφημέριος των Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας επισκέφτηκε της φυλακές μαζί με τον π.Ιωάννη Μητροσύλη και ετέλεσαν σύντομη ακολουθία με χριστουγεννιάτικους ύμνους.
Στο τέλος ανεγνώσθει η εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  Αργολίδος κ.κ Ιακώβου και ο π.Γεώργιος απηύθυνε χριστουγεννιάτικες ευχές και ταχεία αποφυλάκιση στους κρατουμένους.
Εν συνεχεία προσφέρθηκαν μελομακάρονα προσφορά των καταστημάτων της ενορίας Αγίας Τριάδος και ως ευλογία μια εικόνα της Παναγίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου