Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΛΕΡΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ Inbox x

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ: ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΝΑΣ Κ. ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΣΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.

O επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Άργους - Μυκηνών κ. Γιώργος Αναγνώστου αναφορικά με την εξέλιξη αυτή δήλωσε:

"Ο πρ. δήμαρχος Λέρνας κ. Μιχάλης Χασάπης, το Δημοτικό Συμβούλιο της Λέρνας και τα στελέχη του πρ. δήμου οι οποίοι με την σκληρή και επίπονη δουλειά τους έφεραν σε πέρας αυτό το έργο, δικαιούνται σήμερα την αναγνώριση της προσπάθειάς τους από όλους μας. Αποτελούν την απόδειξη ότι ακόμα και δήμοι με μικρή τεχνική στελέχωση μπορούν να προχωρήσουν σημαντικά έργα για τους δημότες τους. Αυτό το έργο όμως έχει τεράστια σημασία και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων ολόκληρης της Αργολίδας και για την αειφόρο ανάπτυξή της.
Ο Μιχάλης Χασάπης και ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας για περισσότερους απο 15 μήνες συνεχίζει να παλεύει για την υλοποίηση του έργου αυτού, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο που θα υλοποιήσει η σημερινή Δημοτική Αρχή. Τουλάχιστον ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών οφείλει δημόσια να αναγνωρίσει τις προσπάθειές του και των συνεργατών του, αφού όλα τα σημαντικά έργα έχουν πίσω τους δουλειά και διεκδικήσεις πολλών ετών. Είναι η απάντηση σε όλους αυτούς οι όποιοι εδώ και μήνες ανακοινώνουν δια τηλεοράσεως οτι ο πρ. δήμος Λερνας έφερε μόνο χρέη στο νέο δήμο. Έφερε όπως αποδυκνύεται σήμερα και μελέτες και χρηματοδοτήσεις και έργα". 




B&G STUDIO         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου