Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΆΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ HANDBALL

Μεγάλη επιτυχία του 1ου Λυκείου Άργους στο Σχολικό Πρωτάθλημα Handball . Νίκησε στο Κιλκίς το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης με 29-26 και πέτυχε την μεγαλύτερη επιτυχία του Σχολικού Αθλητισμού στην Αργολίδα.

O Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος και ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος συναντήθηκαν με τους μαθητές του πρώτου Λυκείου Άργους που αναδείχτηκαν πρωταθλητές στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Handball .

Μετά την χθεσινή νίκη επί του 2ου Λυκείου Συκεών τα παιδιά του Άργους (αθλητές που αγωνίζονται όλοι στον Διομήδη Άργους) πέτυχαν καθαρή νίκη απέναντι στο Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (με αθλητές που αγωνίζονται σε διάφορες ομάδες της Θεσσαλονίκης) και κατέκτησαν το τρόπαιο μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στους οποίους συμμετείχαν ο Δ/ντής του σχολείου κ. Κουγιάς, γονείς και ο προπονητής της ομάδας του Διομήδη, ο οποίος έκανε έκπληξη στους αθλητές του εμφανιζόμενος ξαφνικά στην εξέδρα του Κλειστού Γυμναστηρίου του Κιλκίς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους έλαβαν αμέσως τα πρώτα συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλο , τον Δήμαρχο Άργους και παλιό Λυκειάρχη του 1ου Λυκείου κ. Καμπόσο (ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά για την μεταφορά τεσσάρων αθλητών του λυκείου που είχαν μαθήματα και μετέβησαν στο Κιλκίς με αυτοκίνητο του Δήμου στις 24 Μαρτίου 2012 το βράδυ) και από τον Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γαληνό.


B&G STUDIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου