Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

 



Ανταπόκριση: Γραφείο Νεότητας
Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 επισκεφθήκαμε το κατηχητικό της ενορίας Αγίας Τριάδας του ομώνυμου χωρίου. Ο π. Γεώργιος εκείνη τη στιγμή μιλούσε στα παιδιά για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Τα παιδιά τον άκουγαν με πολλή προσοχή. Αφού συζητήσαμε όλοι μαζί για το νόημα της Μεγάλης διπλής γιορτής, ο π. Γεώργιος έδωσε τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Ιακώβου στα παιδιά.
Τέλος φωτογραφήθηκαν για το katixitiko.gr και αφού φίλησαν το χέρι του π. Γεωργίου και βγήκαν έξω στην Πλατεία για να παίξουν.
Αυτό που μας έκανε εντύπωση σ' αυτήν την ολιγόλεπτη επίσκεψη μας είναι πως ο π. Γεώργιος είναι πραγματικά πνευματικός πατέρας των μικρών παιδιών. Τα δε παιδιά με πολλή αγάπη τον περικυκλώνουν σε κάθε εκδήλωση της ενορίας. Ο μικρός Θωμάς μας είπε: "Αύριο θα έρθω στο ιερό για να ντυθώ παπαδάκι" και στην ερώτησή μας "Τι ώρα θα έρθεις;" εκείνος μας απάντησε με απλότητα "7 το πρωί".
Εμείς ευχόμαστε στο Νέστορα των Κατηχητών, π. Γεώργιο η Παναγία Τριάδα, την οποία διακονεί, να του χαρίζει έτη πολλά στον Αμπελώνα του Κυρίου για να προσάγει σ' Αυτήν και άλλους αγλαούς καρπούς.

 

 

 

 

www.katixitiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου