Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Την 3η τράπεζα τροφίμων εγκαινίασε ο Μητροπολίτης Καστορίας




Την 3η κατά σειρά Τράπεζα Τροφίμων στην πόλη της Καστοριάς, εγκαινίασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε κεντρική οδό της πόλεως της Καστοριάς.

Ο Ποιμενάρχης της ακριτικής πόλης στον χαιρετισμό του ανέφερε πως είναι υποχρέωση όλων μας, να σταθούμε στον πάσχοντα άνθρωπο με όσες δυνάμεις διαθέτουμε και οι ευχαριστίες για όσα πράττει η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, πρέπει να απευθύνονται προς τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και στους ανθρώπους που προσφέρουν από το περίσσευμα ή το υστέρημά τους.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλλουν στην προσπάθεια της Μητροπόλεώς του, με πρώτο τον υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Συτιλίδη, τον π. Λάζαρο Σίμο και άλλους πατέρες και τις κυρίες που βοηθούν στις φιλανθρωπικές δράσεις της Μητροπόλεως ευχόμενος να έχουν τη δύναμη να συνεχίσουν να στηρίζουν το έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Σημαντική ήταν η αναφορά του κ. Σεραφείμ, στο γεγονός ότι η Μητρόπολη Καστορίας, είναι έτοιμη να εγκαινιάσει σε λίγο καιρό και άλλες δυο Τράπεζες Τροφίμων, μια στην πόλη του Άργους Ορεστικού και μια στην κωμόπολη της Μεσοποταμίας.

Παρών στον αγιασμό και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Καστοριάς κ. Τρύφωνας Πολυγιάννης, ο οποίος φανερά συγκινημένος συνεχάρη τον Επίσκοπο της Μακεδονικής πόλης και τους συνεργάτες της Μητροπόλεως για το έργο που επιτελούν στους δύσκολους καιρούς που διέρχεται η Πατρίδα μας και ευχήθηκε η Παναγία μας να στέκεται αρωγός και να κατευθύνει τα βήματα όλων μας.




 www.romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου