Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Η μικρή κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου Αντωνία Δρούλια έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα για την κατάσταση του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου: «ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ!!!».

Η δεκάχρονη κολυμβήτρια, παρόλο ότι το Κολυμβητήριο έκλεισε στις 14 Δεκεμβρίου (και φυσικά δεν ξανάνοιξε), δεν το έβαλε κάτω. Ήθελε με πάθος να παραμείνει στον υγρό στίβο και συνέχισε την προετοιμασία της με μεγάλο κόπο και θυσίες, τόσο δικές της όσο και της οικογένειάς της, αφού αναγκαζόταν να πηγαίνει για προπόνηση στην Τρίπολη.
Οι θυσίες της όμως απέδωσαν καρπούς, αφού κέρδισε δυο χρυσά μετάλλια στη χειμερινή ημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων για παιδιά 10-11-12 ετών, που έγινε στην Τρίπολη το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012.


Η Αντωνία έπεσε στα 50 μ. ύπτιο και στα 50 μ. πρόσθιο και τερμάτισε πρώτη με τους εξαιρετικούς χρόνους 00:42:80 και 00:47:23 αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι στους αγώνες συμμετείχαν παιδιά από μεγάλες δυνάμεις της κολύμβησης της περιφέρειας Πελοποννήσου, που έχουν ανοιχτά κολυμβητήρια και μπορούν να προπονούνται καθημερινά. Το μοναδικό κολυμβητήριο της περιφέρειας που παραμένει κλειστό είναι αυτό του Ναυπλίου, που έχει στείλει στο σπίτι τους και όπου αλλού δεκάδες παιδιά, ενώ ταυτόχρονα τους ακυρώνει την αγωνιστική δραστηριότητα.

Και το χειρότερο; Δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση από τους αρμόδιους του ΔΟΠΠΑΤ σχετικά με το χρόνο επαναλειτουγίας του, για να ξέρουν οι αθλητές, οι γονείς τους, αλλά και τα σωματεία ποια θα είναι η τύχη τους από δω και στο εξής. Αλήθεια, τα αθλήματα του υγρού στίβου θα γίνουν εποχιακά;

Θα επιστρέψουμε στη θάλασσα; Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα διαλυθεί εντελώς; Τα κολυμβητήρια θα παραδοθούν σε ιδιώτες; (Μέχρι και τέτοια ακούγονται τελευταία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου