Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Doug Forbis: Ένας χαρούμενος άνθρωπος!!!

Ο Doug Forbis έχει συνηθίσει να τραβάει τα βλέμματα. Έχει συνηθίσει επίσης να ακούει σχόλια για την εμφάνιση του.

Όλα όμως τα αντιμετωπίζει με χαμόγελο, ειδικά αν πρόκειται για...
σχόλια που κάνουν παιδιά.
«Οι ενήλικες με κοιτούν παράξενα αλλά δεν λένε τίποτα, γι ‘αυτό δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα», δηλώνει ο Doug. «Αλλά με τα παιδιά είναι άλλη ιστορία… Μια μέρα ήμουν στο εμπορικό κέντρο και ένα παιδί κοιτώντας με λέει στην μητέρα του «Έι, μαμά, αυτός έκοψε τα πόδια του». Σχεδόν έπεσα από την καρέκλα μου γελώντας … Είναι ίσως κάτι που θα έλεγα και εγώ όταν ήμουν μικρός. »
Ο 24χρονος Doug, γεννήθηκε με ιερά αγενεσία, η οποία οι γιατροί πιστεύουν ότι επηρεάζει ένα έως πέντε παιδιά στα 100.000 σε ποικίλους βαθμούς σοβαρότητας. Το Ιερά αναφέρεται στην σπονδυλική στήλη και η αγενεσία είναι η απουσία της.
Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι το σύνολο ή μέρος του κάτω τμήματος της σπονδυλικής στήλης έχει αποτύχει να σχηματιστεί.
Η σπάνια αυτή ασθένεια δεν έχει επηρεάσει όμως καθόλου τον Doug να βλέπει με χαμόγελο την ζωή. Ο 24χρονος αγαπά τον αθλητισμό, τη φίλη του αλλά και την ίδια του την ζωή.
Ονειρεύεται να γίνει δάσκαλος για παιδιά με ειδικές ανάγκες και εργάζεται ως εθελοντής σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Η κατάσταση της υγείας του Doug ποτέ δεν τον σταμάτησε από το να προσπαθεί να επιτύχει τους στόχους της ζωής του.Ο Doug Forbis είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος...
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου