Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

"3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ"





Την Τρίτη  6 Μαΐου 2014, στις 6.00 το απόγευμα, στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο Άργους, ξεκινάει το «3ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής Δημιουργικής Δράσης του Δήμου Άργους Μυκηνών», που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση [Κ.Ε.Δ.Α-Μ] σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ.Ε. Αργολίδας.
Το Φεστιβάλ έχουν αγκαλιάσει όλα τα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών. Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη μαθητική καλλιτεχνική γιορτή, που αποτελεί θεσμό για το Δήμο Άργους Μυκηνών.
Θεατρικές, μουσικές & χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας (φωτογραφίας,  ζωγραφικής, κατασκευών, κ.α.), ντοκιμαντέρ, ταινίες κινουμένων σχεδίων, μαθητικά έντυπα, δράσεις εθελοντισμού, και οποιαδήποτε άλλη καινοτόμα καλλιτεχνική δράση αναπτύσσουν οι μαθητές στα σχολεία τους, με τη συνεργασία των δασκάλων και καθηγητών τους, θα παρουσιαστούν στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο από τις 6 έως τις 11 Μαΐου 2014. Η ώρα έναρξης των δράσεων – εκδηλώσεων είναι στις 6.00μμ.
Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που εργάστηκαν συστηματικά, με μεράκι και ζήλο για τη διοργάνωση του 3ου ΦΜΚΔΕ είναι: Δελής Νίκος (Πρόεδρος της Επιτροπής), Γάτσιου Δήμητρα, Γκούμα Γιούλα, Κοντογεώργη Σίσσυ, Λάμπρου Μιμίκα, Λημνιούδη Λιάνα, Μούκα Γωγώ Μ., Νάσση Μαρίκα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου