Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Εμμανουέλα Κούρου και Γιάννης Ηλίας στον αέρα του STAR fm 92,9


Μονόλεπτα δελτία υγείας θα παρουσιάζουν από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στον αέρα του Star Fm 92,9 η Εμανουέλα Κούρου (Ψυχολόγος) και Γιάννης Ηλίας (Διατροφολόγος).Τα μονόλεπτα δελτία υγείας εντάσσονται στις δράσεις του Κέντρου Ψυχοσωματικής Υγείας Αργολίδας «ΚΕ.Ψ.Υ.ΑΡ.» και θα μεταδίδονται κάθε μέρα στις 10.00 και στις 12.00 και το απόγευμα στις 17.00 και στις 19.00.


Το «Κέντρο Ψυχοσωματικής Υγείας Αργολίδας» με διακριτικό τίτλο «ΚΕ.Ψ.Υ.ΑΡ.» αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με χαρακτήρα μη κερδοσκοπικό και ξεκίνησε τις δράσεις του το 2011 στην Αργολίδα. Αποτελείται κατά κύριο λόγο από εξειδικευμένους επιστήμονες στο χώρο της υγείας, όπως Ψυχολόγους, Διαιτολόγο, Νοσηλευτές αλλά και επιστήμονες από το χώρο του Μάρκετινγκ και των Οικονομικών οι οποίοι συνεργάζονται για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την υποστήριξή τους. Την εταιρία συμπληρώνουν και εξωτερικοί συνεργάτες από τον Ιατρικό κλάδο.
Οι σκοποί της εταιρίας είναι κατά βάση κοινωφελείς και δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Ειδικότερα μεταξύ των σκοπών της εταιρίας περιλαμβάνονται:

• Συμβουλευτική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας (διατροφή, ψυχολογία)
• Εκστρατείες που αφορούν τις ανάγκες των πολιτών στο χώρο της υγείας
• Διεξαγωγή ημερίδων – εκδηλώσεων εκπαιδευτικού – επιμορφωτικού περιεχομένου.
• Συμμετοχή σε εκπαιδευτικά – ερευνητικά προγράμματα σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας καθώς και επαγγελματικής κατάρτισης, ψυχοεκπαίδευσης και προγράμματα Προαγωγής Υγείας.
• Ανάπτυξη προγραμμάτων εκπαίδευσης σχολικού χαρακτήρα, αυτόνομα ή σε συνεργασία με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
• Παροχή επαγγελματικής κατάρτισης – εκπαίδευσης – ανάπτυξης δεξιοτήτων με στόχο την προώθησή τους στην αγορά εργασίας, αυτόνομα ή μέσω παραγωγικών εργαστηρίων ή άλλων εργασιακών δομών με στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού τους αποκλεισμού.
• Συμβουλευτική υποστήριξη επαγγελματιών
• Συμμετοχή στα Μ.Μ.Ε. και άλλα σύγχρονα μέσα διάδοσης κατά τρόπο επιστημονικά έγκυρο και τεκμηριωμένο.
• Υλοποίηση προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης.

Η σύσταση της εταιρίας αποτελεί μια καινοτόμο και πρωτοποριακή δράση στο χώρο της ψυχοσωματικής υγείας στην Αργολίδα. Για την πραγμάτωση των σκοπών και των εν γένει δραστηριοτήτων της η εταιρία απαρτίζεται από επιστήμονες με άριστη κατάρτιση, φιλόδοξα σχέδια και όραμα έχοντας ως βασικό στόχο τη βελτίωση της Ψυχοσωματικής Υγείας των συμπολιτών της.


argolikeseidiseis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου