Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Σκακιστικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» στο πρωτάθλημα ΕΣΣΠΕΠ 2012

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Σκακιστικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» στο πρωτάθλημα ΕΣΣΠΕΠ 2012, στον προκριματικό όμιλο Α’ Εθνικής, καταλαμβάνοντας τηδεύτερη θέση ( αργυρό μετάλλιο) πίσω μόνο από την ομάδα επαγγελματιών Κορινθίας ‘’o Αργοναύτης’’ στην οποία αγωνίζονται κορυφαίοι Έλληνες επαγγελματίες σκακιστές. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μας ανέβηκε ουσιαστικά στην πρώτη θέση των ερασιτεχνικών ομάδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου , μόλις 2,5 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή της στο Πρωτάθλημα.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Βραχάτι Κορινθίας από 27-29 Ιανουαρίου και συμμετείχαν εκτός από την ομάδα μας οι ομάδες: Καλαμάτας, Φιλιατρών, Kορινθίας ‘’ο Αργοναύτης’’, Κορινθίων ‘’Ο Τιμολέων’’, ενώ η ομάδα ‘’Ιάσων’’ Μεσσήνης δεν προσήλθε στους αγώνες.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δείχνει τη δουλειά που πραγματοποιείται στο σύλλογό μας από μια ομάδα πρωτοεμφανιζόμενων σκακιστών να φτάσει σε επίπεδο πρωταθλήτριας με δυνατότητες ανόδου στην Α’ Εθνική.
Να αναφέρουμε ειδικά την εμφάνιση των μικρών σκακιστών μας στις νεανικές και παιδικές σκακιέρες, οι οποίοι έκαναν μία εκπληκτική συγκομιδή βαθμών και συγκέντρωσαν στις τρεις σημαντικές εμφανίσεις με την Καλαμάτα, Κορινθίων και τα Φιλιατρά 12,5 βαθμούς σε 15 παρτίδες, δείχνοντας έμπρακτα τη δυναμική του συλλόγου μας και τη σημαντική δουλειά που γίνεται με τα νέα παιδιά μέσα από την σκακιστική σχολή.

Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν:
ο προπονητής και αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Σακελλαρίου,
ο Χριστάκης Παναγιώτου, ο Γιώργος Παπαγεωργόπουλος,
ο Φάνης Τσαρσιταλίδης, ο Βασίλης Βλογιάρης, η Ειρήνη Γκόγκουα , η Αγγελική Μπούκουρη, η Βασιλική Σακελλαρίου, ο Παύλος Δεωνάς, ο Νικόλας Μίσιτς, ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Νίκος Βλογιάρης.

Την ομάδα συνόδευσαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας ο Πρόεδρος πατήρ Ραφαήλ Βουγιούκας, η Γενική Γραμματέας Μαγδαληνή Κατσίλα, και ο Σύμβουλος Αργύρης Δεωνάς όπου στήριζαν και εμψύχωναν την ομάδα.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή, αλλά και στους καθηγητές του συλλόγου, στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και σε όλους όσους συνεισφέρουν σ΄αυτή την πολύ ωραία προσπάθεια. Το αποτέλεσμα στο τουρνουά, η γενικότερη εμφάνιση της ομάδας η οποία έχει κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση από όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το σκάκι και το κλίμα στο σύλλογο εγγυώνται τη συνεχή βελτίωση και μεγαλύτερες μελλοντικές διακρίσεις για το νομό Αργολίδας και περιμένουμε από τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς την έμπρακτη στήριξη τους.


B&G STUDIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου