Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κ.Π.Ε. Νέας Κίου


Το Κ.Π.Ε. Νέας Κίου στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», διοργανώνει τριήμερο επιμορφωτικό, θεματικό σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τίτλο: «Ανθρωπογενές Περιβάλλον και η αειφόρος διαχείρισή του».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας Γ΄ Αθήνας και Δ΄ Αθήνας και τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Λακωνίας, την Παρασκευή 22, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε πενήντα (50) εκπαιδευτικούς, δέκα (10) από κάθε προαναφερθείσα Διεύθυνση.

Αφορμή για το θέμα του σεμιναρίου αποτέλεσε το θεματικό έτος της UNESCO 2013 που αφορά στο «Ανθρωπογενές Περιβάλλον και Αειφόρος Διαχείριση». Η θεματική αυτή δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να διαμορφώσουν εκπαιδευτικά εργαλεία και μεθόδους για την καλύτερη προσέγγιση της Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη (Ε.Α.Α.).

 argolikeseidiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου