Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ με το Διομήδη στη Γερμανία


O Διομήδης Άργους και ΕΡΑ ΣΠΟΡ πάνε μαζί. Το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ θα βρίσκεται με το Διομήδη το Σάββατο στο Μανχάιμ της Γερμανίας, για τον αγώνα με τη φημισμένη Ράιν Νέκαρ Λόβεν. Η αποστολή των ΄΄Λύκων΄΄της Αργολίδας ΄΄πετάει΄΄ το πρωί της Παρασκευής από το ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄ με προορισμό τη Φραγφούρτη και από εκεί για το Μανχάιμ, που απέχει 75 χιλιόμετρα. Την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας( και κυπελλούχων Ευρώπης 2012) συνοδεύει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γαλανόπουλος που θα καλύψει για την ΕΡΑ ΣΠΟΡ το σπουδαίο παιχνίδι, κόντρα στο Γερμανικό..μεγαθήριο. Η συνάντηση θα ξεκινήσει Σάββατο στις 8μμ. ώρα Ελλάδας και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ ακούγεται στους 106,6 , 101,5( από Τρίπολη) 103,2 ( Ερμιονίδα) ,στα μεσαία 981 και στο διαδίκτυο , μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ.

Βράβευση για τον τελικό της Ελβετίας

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 26 του μηνός, στις 11.00 στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων ( Ακαδημίας 50)θα απονεμηθούν τα Δημοσιογραφικά Βραβεία 2012 του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Μεταξύ των τιμωμένων είναι και ο Γιάννης Γαλανόπουλος για τη ραδιοφωνική μετάδοση, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ του ιστορικού τελικού στο ΄΄CHALLENTZ CUP΄΄ τον περασμένο Μάιο, μεταξύ Βάκερ Τούν- Διομήδη., στην Ελβετία.Ήταν ο αγώνας που πέρασε στην ιστορία για την ευρωπαϊκή ΄΄κούπα΄΄ του Διομήδη, πρώτη για ελληνική ομάδα στο χάντμπολ.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Διομήδης και ο προπονητής του Δημ. Δημητρούλιας συμπεριλαμβάνονται( δικαίως φυσικά) στους υπό βράβευση συλλόγους και προπονητές, στην ετήσια ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών .Η σχετική εκδήλωση του ΠΣΑΤ θα γίνει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου , στις 6μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

exrpessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου