Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ημερίδα: «Η αξία της προστατευόμενης περιοχής Όρους Πάρνωνα - Υγροτόπου Μουστού για τη φύση και τον άνθρωπο»

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα με θέμα «Η αξία της προστατευόμενης περιοχής Όρους Πάρνωνα - Υγροτόπου Μουστού για τη φύση και τον άνθρωπο» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 στο Ίδρυμα «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη», στο Άστρος Αρκαδίας και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 στην αίθουσα της πρώην ΤΕΔΚ Ν. Λακωνίας, στη Σπάρτη Λακωνίας



Θα παρουσιαστούν οι δράσεις του Φορέα Διαχείρισης για την προστασία και ανάδειξη της Προστατευόμενης Περιοχής Όρους Πάρνωνα - Υγροτόπου Μουστού. Ο βασικός σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των πολιτών γύρω από τα αξιόλογα στοιχεία της Προστατευόμενης Περιοχής, την ανάγκη προστασίας και συνετής διαχείρισής της, αλλά και τις ευκαιρίες ήπιας ανάπτυξης που αυτή συνεπιφέρει.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού»

Μαρία Αναγνωστοπούλου Βιολόγος – Περιβαλλοντολόγος του Ε.Π. Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη.Πρόεδρος του Δ.Σ. Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα - Υγροτόπου Μουστού

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού (τηλ. 27550 22021, φαξ: 27550 22025, info@fdparnonas.gr, press@fdparnonas.gr).


www.argolikeseidiseis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου