Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ 5o ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ «ΑΡΓΕΙΑΚΗΣ ΓΗΣ»ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας παρουσιάζουμε το 5ο τεύχος της «Αργειακής Γης», του επιστημονικού και λογοτεχνικού περιοδικού του Δήμου Άργους, η περιοδική έκδοση του οποίου έχει γίνει πια θεσμός με ευοίωνες προοπτικές. Θεωρώντας ότι είναι ανάγκη έρευνας και προβολής θεμάτων για το Άργος και την ευρύτερη περιοχή, καθιερώθηκε ως θεσμός, που θα έχει στο εξής ευρύτερες δυνατότητες για τον διευρυμένο πια καλλικράτειο Δήμο Άργους Μυκηνών με τα πλούσια και ανεπανάληπτης αξίας ιστορικά δεδομένα. …
Έτσι ξεκινά το προλογικό σημείωμα της Συντακτικής Επιτροπής, που αποτελείται από τους: Βασιλική Ιωαννίδη (Δρ. Φιλοσοφίας Παν. Αθηνών), Γεώργιο Κόνδη (Δρ. Κοινωνιολογίας), Οδυσσέα Κουμαδωράκη (Φιλόλογο – Συγγραφέα), Γεώργιο Τασσιά (Φιλόλογο), Βασίλειο Τσιλιμίγκρα (Φιλόλογο), Δημήτριο Φράγκο (τ. Περιφερειακό Δ/ντή Εκπ/σης).

Η εκδήλωση - παρουσίαση του 5ου τεύχους της «Αργειακής Γης» έγινε από την ΚΕΔΑΜ, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 στο Εμπορικό - Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αργολίδας .Την έκδοση παρουσίασαν τα μέλη της Συντακτικής Επιτροπής Γιώργος Κόνδης και Οδυσσέας Κουμαδωράκης καθώς και ο συνεργάτης του περιοδικού Χρυσοβαλάντης Μπούτσικος [φιλόλογος].




B&G STUDIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου