Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Εκπαιδευτική εκδρομή των μικρώνμαθητών του "Δον Πινέλο" στο Ναύπλιο.

Εκπαιδευτική εκδρομή πραγματοποίησε ο βρεφονηπιακός παιδικόςσταθμός "Δον Πινέλο" στην πόλη του Ναυπλίου.

Οι μικροί μαθητές μαζί με τιςδασκάλες τους και το προσωπικό του σταθμού αφού ξεναγήθηκαν σε όλη την παλιάπόλη και θαύμασαν ιστορικά σημεία της, είχαν την ευκαιρία να μάθουν καισημαντικά πράγματα για το Ναύπλιο και την ιστορία του.
Χρησιμοποιώντας το ανοιχτόλεωφορείο τα παιδάκια του παιδικού σταθμού επισκεφθήκαν το κάστρο του Παλαμηδιούκαι με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, έμαθαν ιστορικά στοιχεία για τοντόπο που ζουν και μεγαλώνουν μέσα από ειδικά προσαρμοσμένη για παιδιά, αφήγηση.

 Οι μικροί μαθητές επισκέφθηκαντον εκθεσιακό πολιτιστικό χώρο της Alhpa Bank στο νεοκλασικό κτήριο πουβρίσκεται στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία ναπεριηγηθούν σε δυο εκπαιδευτικές εκθέσεις που λειτουργούν στον συγκεκριμένοχώρο "Η χαρακτική και οι τεχνικές της" και "Γνωρίζω τονόμισμα", αλλά και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο σχέδιο περνώνταςέμπνευση από όσα είδαν στην εκδρομή τους.

Ηεκπαιδευτική εκδρομή του "Δον Πινέλο" τελείωσε στην παραλία τουΝαυπλίου με τα παιδιά να χαίρονται τον ήλιο και φυσικά την θάλασσα.










B&G STUDIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου