Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Με επιτυχία έληξε το 3ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής Δημιουργικής Δράσης του Δήμου Άργους Μυκηνών



Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 έληξε με επιτυχία το «3ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής Δημιουργικής Δράσης του Δήμου Άργους Μυκηνών» που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση [Κ.Ε.Δ.Α-Μ] σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ.Ε. Αργολίδας.
Μουσικά σύνολα, χορευτικές & θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, κατασκευών, κ.α.), ντοκιμαντέρ, ταινίες κινουμένων σχεδίων, μαθητικά έντυπα, δράσεις εθελοντισμού, και διάφορες άλλες καινοτόμες καλλιτεχνικές δράσεις παρουσιάστηκαν στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο από τις 6 έως τις 11 Μαΐου 2014.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές που δούλεψαν με την καρδιά τους και τους εκπαιδευτικούς για την πολύτιμη συμβολή και την στήριξή τους στις καλλιτεχνικές δημιουργίες των μαθητών τους αποδεικνύοντας ότι το σχολείο οφείλει να είναι ενεργό στην κοινωνία και με δραστηριότητες πέρα από τις καθαρά εκπαιδευτικές.
Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που εργάστηκαν συστηματικά, με μεράκι και ζήλο για τη διοργάνωση του 3ου ΦΜΚΔΕ είναι: Δελής Νίκος (Πρόεδρος της Επιτροπής), Γάτσιου Δήμητρα, Γκούμα Γιούλα, Κοντογεώργη Σίσσυ, Λάμπρου Μιμίκα, Λημνιούδη Λιάνα, Μούκα Γωγώ Μ., Νάσση Μαρίκα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου