Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ




Δελτίου τύπου


Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…
Παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε.
Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της χορωδίας «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νεμέας επ` ευκαιρία της εορτής «Εάλω η πόλις», ο Σύλλογος ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια μουσική βραδιά κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι. Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 και ώρα 8:30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Μουσείου Άργους θα μας κρατήσουν συντροφιά η Παιδική Χορωδία, με μαέστρο την κ. Τασούλα Σταματοπούλου και τραγούδια ελληνικού ρεπερτορίου καθώς και η μικτή χορωδία ενηλίκων με έντεχνα και ρεμπέτικα τραγούδια, με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη. Η εκδήλωση γίνεται με τη συμβολή της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. την οποία και ευχαριστούμε. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Ο Σύλλογος θα αποχαιρετήσει την χορωδιακή αυτή χρονιά με ένα διήμερο στην Κύμη Ευβοίας 30/6-1/7 λαμβάνοντας μέρος στο τριήμερο φεστιβάλ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, αφιέρωμα στους Ηλία Ανδριόπουλο, Μάριο Τόκα και Μάνο Λοΐζο.
Ευχόμαστε στους μικρούς μας φίλους χορωδούς και στις οικογένειές τους, στους ενήλικες χορωδούς, στους φίλους μας και στους χορηγούς μας «Καλό καλοκαίρι με υγεία και ξενοιασιά».
«Θα περάσουν από πάνω μας
όλοι οι τροχοί,
στο τέλος
τα ίδια τα όνειρά μας
θα μας σώσουν» Ν. Καρούζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου