Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΓΟΣ: Εργαστήρι Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής

 

Όπως ήδη σας γνωστοποιήσαμε ο Σύλλογος μας, στο πλαίσιο της συνεργασίας των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των επτά δημοτικών σχολείων της πόλης του Άργους, προτείνει και εφέτος τη συμμετοχή των παιδιών μας στο Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής, που πρόκειται να λειτουργήσει υπό τη διεύθυνση του μουσικού Ιωάννη Χαβιαρλή, και απευθύνεται σε παιδιά της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού.
Στο πλαίσιο της λειτουργίας του τα παιδιά μας θα γνωρίσουν την Θεωρία και την Πράξη της παραδοσιακής μας μουσικής καθώς επίσης και κάποια από τα παραδοσιακά μας όργανα (κανονάκι, ταμπουράς και κρουστά).
Το Εργαστήρι θα λειτουργεί κάθε Σάββατο και από ώρα 15:00 έως 17:00 μ.μ. το δε κόστος συμμετοχής προσδιορίστηκε στο συμβολικό ποσό των 10 € ανά μήνα για κάθε παιδί και αφορά σε δύο ώρες διδασκαλίας ανά εβδομάδα. Σε περίπτωση αδελφών το κόστος θα ανέρχεται στο ποσό των 15 € και για τα δύο παιδιά.
Η πρώτη συνάντηση με τον μουσικό και τους συνεργάτες του για τη φετινή χρονιά θα γίνει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 15:00 μ.μ. στο χώρο των 1ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους (Καποδιστριακό Σχολείο).
Κατά τη συνάντηση αυτή παρακαλούμε να παρασταθούν όσοι μαθητές και γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν ή να πληροφορηθούν σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου