Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κατάληψη στα δημαρχεία Άργους και Ναυπλίου

Σε “συμβολική κατάληψη” (από τις 10:00-13:00) προχώρησε το σωματείο εργαζομένων τοπικής αυτοδιοίκησης Αργολίδας στα δημαρχεία Άργους και Ναυπλίου συμμετέχοντας στην πανελλαδική εξαγγελία της ομοσπονδίας τους, για καταλήψεις στα δημαρχεία της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματίου εργαζόμενων τοπικής αυτοδιοίκησης Αργολίδας :


Σήμερα, σε μια “συμβολική κατάληψη” που κάλεσε η ομοσπονδία μας, έχουμε μία καλή ευκαιρία, τις σκέψεις και τις αγωνίες που εκφράζουμε μεταξύ μας, σε μικρές ομάδες με τους συναδέλφους και τις οικογένειές μας, να τις εκφράσουμε σε ένα ευρύτερο κύκλο ανθρώπων.

Σε συνάδελφους μας με τους οποίους δεν ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή γιατί οι συνθήκες της εργασίας μας και της ζωής μας δεν το επιτρέπουν.



Πάνω – κάτω όλοι έχουμε τις ίδιες αγωνίες :


· Τι θα γίνει με τις θέσεις εργασίας μας ;

· Τι θα γίνει με τους μισθούς μας;

· Πώς θα πληρώσουμε τα χαράτσια; του νέους φόρους;

· Θα μας δώσουν φάρμακα στο φαρμακείο;

· Θα βρούμε γιατρό;

· Έχουν καμιά ελπίδα τα παιδιά για δουλειά;

· Θα έχουν δάσκαλο; σχολείο;

· Θα πληρωθούν οι υποχρεώσεις αυτό το μήνα; Θα φτάσουν;

Μια κοινωνία σε όλο και μεγαλύτερη απόγνωση. Μια ζωή όλο και πιο δύσκολη. Η εργασία και η κοινωνική ασφάλιση σε πλήρη ισοπέδωση. Η δημόσια περιουσία λεηλατείται από τους γνωστούς επιτήδειους.

Και εμείς;

Εμείς οφείλουμε να αντισταθούμε. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη εμείς μαζί με όλη την κοινωνία. Με τους μικροεπαγγελματίες, τους επιστήμονες, του ιδιωτικούς υπάλληλους, του άνεργους, τους συνταξιούχους.

Ο αγώνας για να μην περάσουν τα νέα «βάρβαρα» μέτρα που μας οδηγούν πλέον όλους στην κοινωνική καταστροφή και για να απαλλαγούμε οριστικά από τα δεσμά των μνημονίων είναι καθημερινός, επίπονος και χρειάζεται τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ μας.

Το Σωματείο μας, αποφασίστηκε να καλέσει σε μία κοινή προσπάθεια όλα τα σωματεία και τους συλλόγους του νομού, ώστε να οργανώσουμε εν όψει της 24ωρης απεργίας στις 26 Σεπτεμβρίου την πρώτη αντίδρασή μας από κοινού με όλους όσους πλήττονται από τη βαρβαρότητα της τρόικας και της συγκυβέρνησης – υπηρέτη.

Πρώτη προσπάθεια οργάνωσης του κοινού αγώνα που πρέπει να δώσουμε, να γίνει την Παρασκευή στις 7μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Άργους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Τ.Α.Α.




B&G STUDIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου