Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Σε μια χειμωνιάτικη Κυριακή ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδος πραγματοποιήσε την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρωνιάτικης Πίτας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωτοπρεσβύτερος π.Γεώργιος Μητροσύλης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΙΑΚΩΒΟΥ, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος ,Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής καθ. Ιωάννης Μανιάτης, ο Βουλευτής Ν.Δ Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς ,εκπρόσωπος του Δημάρχου Άργους , το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου καθώς και πάρα πολλοί φίλοι αυτού.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η πρόεδρος κ. Αναστασία Παπαγεωργοπούλου η οποία ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την συμπαράστασή τους στο έργο του συλλόγου. Επίσης την εκδήλωση χαιρέτισαν όλοι οι επίσημοι.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο π. Γεώργιος Μητροσύλης μεταφέροντας τας ευχάς και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας ευχόμενος υγεία πνευματική και σωματική σε όλους καθώς επίσης δύναμη, υπομονή και κουράγιο στην δραστήρια και ακούραστη πρόεδρο καθώς και στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου.
Τέλος τα παιδιά του Συλλόγου τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, και 2μελή μουσικό σχήμα  μας κράτησε συντοφιά στο υπόλοιπο μέρος της εκδήλωσης .

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου