Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΣ




Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων  η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, σε συνεργασία με τα Τμήματα Τροχαίας Άργους και Ναυπλίου, διοργάνωσαν εκδηλώσεις κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος.
Σκοπός των εκδηλώσεων ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Η έναρξη των εκδηλώσεων  πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, έναντι πλατείας Δημοκρατίας, στο Άργος. Τον αγιασμό της έκθεσης τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος .Στον προαύλιο χώρο των στρατώνων λειτουργεί και έκθεση με αμάξια και ποδήλατα εποχής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι σταρτιωτικές αρχές του Νομού, ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γ.Σελλής, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών Θ.Οικονόμου, δημοτικοί σύμβουλοι Ιερείς κα.

Οι εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνουν:

•           Έκθεση Τροχαίας στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, έναντι πλατείας Δημοκρατίας, στο Άργος και ξενάγηση σε αυτή.
•           Διαλέξεις κυκλοφοριακού περιεχομένου.
•           Προβολές ταινιών μικρής διάρκειας και εικόνων.
•           Ειδικές ομιλίες  και προβολές  για μαθητές.
•           Διανομή ενημερωτικών εντύπων κ.λ.π.

Η  Έκθεση Τροχαίας θα λειτουργεί καθημερινά το πρωί (09.00' έως 14.00') αλλά και το απόγευμα (18.00' έως 20.00').










B&G STUDIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου