Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Συναυλία «Magic de Spell» & «Γιάννης Γιοκαρίνης» & Stand up comedy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου






Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Πάρκο Άργους

οργάνωση: Κ.Ε.Δ.Α-Μ ώρα: 9.00 μμ.



είσοδος ελεύθερη


Στο πρόγραμμα των Magic de Spell συνυπάρχουν οι κλασσικές πλέον επιτυχίες τους, πολλά καινούργια και παλιότερα γνωστά τραγούδια τους, μια γεύση από νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια καθώς και αγαπημένες διασκευές, δοσμένες και περασμένες από το ξεχωριστό τους «magic» φίλτρο, συνθέτοντας ένα event αξέχαστο για όσους θα παρευρεθούν στο live της θρυλικής μπάντας.

Οι Magic de Spell σήμερα είναι :

Θοδωρής Βλαχάκης – drums

Νίκος “Ketchup” Γεωργούλης – κιθάρα, φωνή

Δημήτρης Μποτής – keyboards

Πάνος “Rat” Χριστοφόρου – μπάσο

Γιώργος Λαγγουρέτος – φωνή

Δημήτρης “Pixel” Δημητριάδης – φωνή, κρουστά, μελόντικα.



Ο Γιάννης Γιοκαρίνης ένας ζωντανός θρύλος του Ελληνόφωνου Rock τραγουδιού παρουσιάζει μια μοναδική παράσταση με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες του («Νοσταλγός Του Rock’N’Roll», «Ευλαμπία», «Τσικαμπούμ» κ.α.). Ο Γιάννης Γιοκαρίνης από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής και αναπόσπαστο κομμάτι της προοδευτικής Ελληνικής Μουσικής θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με χαρούμενη διάθεση, επικοινωνία, ενέργεια και αυθορμητισμό..!!!



Stand up comedy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου. Η ζωή γίνεται κάθε μέρα και πιο περίεργη δίνοντας όλο και περισσότερες αφορμές για κωμωδία! Από τη Βουλή ως την κρεβατοκάμαρα, από το μποτιλιάρισμα ως την ελληνίδα μάνα, από το κλαμπ ως τη δουλειά, από το καμάκι ως το γάμο, από τον καπιταλισμό ως τη γλώσσα που μιλάνε οι άντρες και οι γυναίκες, από την αστυνομία ως το σούπερ μάρκετ… από όλα όσα γίνονται γύρω μας και είναι πάντα πιο αστεία από όσο φαντάζουν τη στιγμή που συμβαίνουν. Ένας προβολέας, ένα μικρόφωνο, ένας κωμικός, στο πιο δυνατό είδος κωμωδίας. Γιατί τελικά, όλα είναι αστεία αρκεί να θες να το δεις!





 Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α-Μ

Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος

Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου