Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Οι συναυλίες του Μάνου Παπαδάκη στο ¨Φεστιβάλ 2012 Δήμου Άργους Μυκηνών¨


Παρασκευή 27 Ιουλίου στη Νέα Κίο
Σάββατο 28 Ιουλίου στη Καρυά
Κυριακή 29 Ιουλίου στο Κιβέρι

οργάνωση: Κ.Ε.Δ.Α-Μ
ώρα έναρξης: 9.00 μμ.
είσοδος ελεύθερη


Η μουσική πρόταση του Μάνου Παπαδάκη έρχεται να συνδυάσει τον σύγχρονο ήχο με παραδοσιακά ακούσματα μέσα από έντονα βιωματικά, βιογραφικά, εσωτερικά τραγούδια που θέλουν να ξυπνήσουν τα στοιχειά των μύθων, των θρύλων της νέας ελληνικής μουσικής μαγείας ,μέσα σε μια διονυσιακή ατμόσφαιρα , σε ένα μυστικό δείπνο. Παλιά και νέα τραγούδια συγκροτούν ένα δεμένο πρόγραμμα με μουσικές εξάρσεις και πρωτότυπες εκτελέσεις από τους αξιόλογους μουσικούς που απαρτίζουν το συγκρότημά του, γεγονός που κάνει την παράσταση αξιοπρόσεκτη και ιδιαίτερη για τους θεατές κάθε ηλικίας.

Δέχεται τα πρώτα μουσικά ερεθίσματα από την μουσική της Ανατολικής Κρήτης και συγκεκριμένα από τη Σητεία, από όπου και η καταγωγή του. Ακολουθεί κλασικές σπουδές βιολιού και συμμετέχει στη μικρή ορχήστρα εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου.

Μόλις 14 ετών δημιουργεί το μαθητικό συγκρότημα “Υφέσεις” το οποίο αποτελείτο από συμμαθητές του, μέλη που μέχρι σήμερα τον συντροφεύουν στις συναυλίες του. Από τότε συμμετέχει σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές στο Ηράκλειο και σε όλη την Ελλάδα .

Το 2002-2003 συνεργάζεται με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, που τον επιλέγει ως ένα από τους νέους βασικούς ερμηνευτές του. Μαζί εμφανίζονται σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την ορχήστρα «Παλίντονος Αρμονία», παραστάσεις που σημειώνουν εξαιρετική επιτυχία.

Έχει επίσης συνεργαστεί με κορυφαίους τραγουδιστές της Ελλάδας όπως είναι ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Μαρίζα Κωχ, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης, ο Στέλιος Μπικάκης, ο Ζαχαρίας Σπυριδάκης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, τα Υπόγεια Ρεύματα, τα Παιδιά από την Πάτρα, ο Αντώνης Ρέμος και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες. «Είναι ένα μεγάλο σχολείο, όλοι έχουν από κάτι να προσφέρουν», αναφέρει για τις μεγάλες συνεργασίες του.





Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α-Μ
Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου