Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

2ος λαϊκός δρόμος Φρουσιούνας "Η Αρμενιά"

 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΥΝΑΣ διοργάνωσε με τη βοήθεια του συμπατριώτη μας ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Παναγιώτη βετεράνου μαραθωνοδρόμου αθλητή,τον 2ο λαϊκό δρόμο Φρουσιούνας "Η Αρμενιά".



Ο αγώνας διεξήχθη το πρωϊ της 26ης Ιουλίου 2012 ημέρα εορτής της Αγίας Παρασκευής, προστάτιδος της ομώνυμης εκκλησίτσας που ευρίσκεται στο οροπέδιο της Αρμενιάς.

Η εκκίνηση δόθηκε στην Αγία Κυριακή και ο τερματισμός έγινε στην Αγία Παρασκευή,μετά το τέλος της θείας λειτουργίας.Συμμετείχαν εξήντα αθλητές άνδρες-γυναίκες όλων των κατηγοριών απ΄όλη την Ελλάδα,μεταξύ των οποίων τέσσερεις λιλιπούτειοι 10 ετών και δύο γηραιότεροι ηλικίας 80 ετών.

Οι συμπατριώτες μας που βρέθηκαν στην Αρμενιά χειροκρότησαν τους αθλητές ,οι οποίοι τερμάτισαν όλοι και τους δόθηκε αναμνηστικό μετάλιο και δίπλωμα.

Στον αγώνα συμμετείχε ο διοργανωτής ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Παναγιώτης παρά τα 71 έτη της ηλικίας του, επίσης ο συμπατριώτης μας ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος βετεράνος μαραθωνοδρόμος, βαλκανιονίκης και μεσογειονίκης,του οποίου έγινε ειδική βράβευση.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης αυτής οι αθλητές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού,όπου τους προσφέρθηκε βραστή γίδα και γουρνόπουλο.Η ευχή όλων να ξανασυναντηθούμε υγιείς του χρόνου τέτοια μέρα.


www.argolikeseidiseis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου