Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Συναυλία «48 Ώρες» &“Zand The Band και η Εβελίνα Παπούλια”


Συναυλία «48 Ώρες» &

“Zand The Band και η Εβελίνα Παπούλια”

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Πλατεία Δερβενακίων

ώρα: 9.00 μμ.

οργάνωση: Κ.Ε.Δ.Α-Μ 

 είσοδος ελεύθερη

«48 Ώρες» 

Είναι νέοι, φιλόδοξοι, όμορφοι και πολύ ταλαντούχοι. Οι περισσότεροι τους γνώρισαν μέσω του γνωστού talent show “X- factor”, παρόλο που η πορεία τους ξεκινά μερικά χρόνια νωρίτερα. Ο λόγος για το συγκρότημα “48 Ώρες”, μια μπάντα που αναδείχθηκε 3η στις προτιμήσεις του κοινού στο X- factor και έκλεψε την παράσταση με τις εμπνευσμένες διασκευές της και τις μοναδικές ερμηνείες.

Οι 48 Ώρες είναι: Βαγγέλης Παναγόπουλος (Τραγούδι)

Μαριάννα Ιωάννου (Τραγούδι)

Παναγιώτης Δημάκης (Πλήκτρα)

Βασίλης Καλιστρίδης (Τύμπανα)

Ιάσονας Ιωαννίδης (Μπάσο)

Φίλιππος Σκλαβενίτης (Κιθάρα)

Πότε και πως γεννήθηκαν οι 48 Ώρες;

Η μπάντα δημιουργήθηκε το Μάιο του 2003, όταν μας ζητήθηκε μέσα σε 2 ημέρες (48 ώρες!!) να φτιάξουμε και να παίξουμε ένα live dance πρόγραμμα. Αφού πέτυχε το εγχείρημα και μέσα από το «καλαμπούρι» ότι είμαστε η μπάντα των «48 ωρών» βγήκε το όνομά μας. Ιδιαίτερα μας άρεσε ο συμβολισμός του, καθώς αντικατοπτρίζει τη ζωή στα αστικά κέντρα που περιστρέφεται γύρω από προθεσμίες, άγχος και απομόνωση...

Τι είδους μουσική σας αρέσει να παίζετε και γιατί;
Η πορεία μας στο «Χ-factor» παρουσίασε ένα είδος «πολυσυλλεκτικότητας», καθώς παίξαμε αρκετά διαφορετικά στυλ μουσικής. Αυτό αντικατοπτρίζει απόλυτα την αντιμετώπιση που έχουμε απέναντι στη μουσική, καθώς μας αρέσουν πολλά είδη από, funk μέχρι rock. Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τη μουσική που παίζουμε ποπ, καθώς η ποπ μουσική έχει και αυτή σαν κι εμάς πολλές επιρροές και μπορεί να κινηθεί σε αρκετά διαφορετικά στυλ. Ιδιαίτερη πρόκληση είναι το να μπορέσεις να παίξεις καλή ποπ μουσική, καθώς θα πρέπει να αρέσει σ'ένα ευρύ κοινό, αλλά και να είναι διαχρονική.

“Zand The Band & Εβελίνα Παπούλια”

Το πρόγραμμα αναμένεται ανατρεπτικό, θεατρικό και συναρπαστικό, αφού το συγκρότημα Zand The Band και η Εβελίνα Παπούλια, στόχο έχουν να παρασύρουν το κοινό σε μονοπάτια όχι και τόσο συνηθισμένα.

Οι Zand The Band είναι το μουσικό σχήμα που αναθεωρεί συνεχώς τον εαυτό του και έχει ξεκινήσει μια τολμηρή και δυναμική πορεία στα μουσικά δρώμενα, παρουσιάζοντας παραστάσεις όπως το θεατροποιημένο live “MuzicAll” και το ‘Λίγα τα λόγια σου’.
Οι Zand the Band είναι: Πασχάλης Ιγνατιάδης [drums]
Σωτήρης Κατσουλάκος [πλήκτρα]
Φώτης Παπαθεοδώρου [μπάσο]
Γιάννης Τζιάλλας [κιθάρα]
&
Εβελίνα Παπούλια [φωνή]
Αποστόλης Ψυχράμης [φωνή]
Ειρήνη Ψυχράμη [φωνή]
Ρούλα Μανισάνου [φωνή]

Ηχοληψία: Παναγιώτης Ριζόπουλος
Light design & video mapping: Στάθης Μήτσιος

σκηνοθετική άποψη: Εβελίνα Παπούλια


Με εκτίμηση

O Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α-Μ

Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου