Κυριακή 27 Μαΐου 2012

O Εμπορικός σύλλογος καθάρισε την είσοδο του Ναυπλίου.

Σήμερα Κυριακή 27 Μαΐου 2012, στις 9 το πρωί με σημείο συγκέντρωσης την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας ο εμπορικός σύλλογος Ναυπλίου σε συνεργασία με τον δήμου Ναυπλιέων στα πλαίσια των δράσεων που έχουν εξαγγελθεί ξεκίνησε τον καθαρισμό της εισόδου της πόλης (παρ. Ναυπλίου - Νέας Κίου).
 Ο Δήμος, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής και της ευαισθητοποίησης σε θέματα καθαριότητας, πέραν της καθημερινής προσπάθειας, για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών του, έχει θέσει ως προτεραιότητα την υλοποίηση και στήριξη ενεργειών που στοχεύουν στην εθελοντική συμμετοχή και συνεργασία όλων των δημοτών.

Όπως σημείωσε ο κ. Κωστούρος που συμμετείχε ενεργά στον καθαρισμό,η κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της καθαριότητας εξακολουθεί να είναι προβληματική λόγω έλλειψης προσωπικού. Ωστόσο ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής ανέφερε ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει και οι επιδόσεις του Δήμου στην καθαριότητα να βελτιωθούν μέσα από στοχευμένες κινήσεις.


Ο κ. Κωστούρος δήλωσε πως η προσπάθεια για τη βελτίωση του επιπέδου της Καθαριότητας, περιλαμβάνει εξορμήσεις καθαριότητας σε δημόσιους χώρους, με τη συνδρομή ενεργών πολιτών, συλλόγων, μαθητών και άλλων.




B&G STUDIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου