Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 το πρωί, πραγματοποιήθηκε «Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτυ» στο χώρο της Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Άργους Μυκηνών, η οποία λειτουργεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α-Μ.

Τα παιδιά διασκέδασαν, έπαιξαν και χόρεψαν με τη Μάγο – Κλόουν ¨Τζίνα¨. Οι εκπαιδευτικοί των ΚΔΑΠ Άργους & Νοτίου Άργους δημιούργησαν αποκριάτικες μάσκες για τα παιδιά που παρευρέθησαν. Οι μικροί φίλοι της Παιδικής – Νεανικής Βιβλιοθήκης ανταποκρίθηκαν στην ¨είσοδο¨ για την εκδήλωση – που είχαν βάλει οι υπεύθυνοι - ¨Ένα βιβλίο από το σπίτι σας που το έχετε διαβάσει και θέλετε να δώσετε την ευκαιρία και σε άλλους αναγνώστες να το απολαύσουν¨. Η Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη γέμισε με βιβλία εμπλουτίζοντας εμπλουτίζοντας – με τον τρόπο αυτό – την συλλογή της.

Η εμπειρία από αυτή την εκδήλωση δείχνει ότι τελικά είναι πολύ μικρή πλέον η Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών για να χωρέσει όλους τους φίλους της, μικρούς και μεγάλους, που παρακολουθούν τις ποικίλες δράσεις της καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Με τιμή

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ

Νίκος Δελής



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου