Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

MHTΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ) : ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Από το Γραφείο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Αργολίδος

Από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ανακοινώνεται ότι κατά το διάστημα 24 έως 27 Αυγούστου 2015, θα πραγματοποιηθεί εκδρομή για τους νέους της Μητροπόλεώς μας στα Ιωάννινα – Ζαγοροχώρια.

Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 115 ευρώ με ημιδιατροφή και στα 99 ευρώ χωρίς ημιδιατροφή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις κατά τόπους ενορίες ή στο τηλέφωνο 6948606414 ( κ. Καρμπέρης Ν. ).

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να υποβάλλεται τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 6973228984 καθώς και ηλεκτρονικώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση: grafeioneotitas.blogspot.gr

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου 2015 στις 7.00 π.μ. από την Πύλη Ξηράς στο Ναύπλιο και 7.30 από το σταθμό του ΚΤΕΛ στο Άργος.



ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Ιωάννινα – Ζαγοροχώρια 24-27/08

1η μέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ Αναχώρηση 7.00 π.μ. από Ναύπλιο (Πύλη της Ξηράς) – 7.30 π.μ. από Άργος (νέο ΚΤΕΛ) και μέσω εθνικής οδού και ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στα Ιωάννινα. Επίσκεψη στο σπήλαιο Περάματος να θαυμάσουμε ένα από τα σπουδαιότερα Σπήλαια του κόσμου. Ξενάγηση και αναχώρηση για το Τσεπέλοβο. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο 4*, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΚΑΛΠΑΚΙ-ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ Ολοήμερο οδοιπορικό στην περιοχή του Δυτικού Ζαγορίου. Πεδινά, Βίτσα, Μονοδένδρι και Αγ. Παρασκευή. Η Μονή Αγ. Παρασκευής Μονοδενδρίου είναι κτισμένη σε απόσταση 600 μέτρων από την πλατεία του οικισμού του Μονοδενδρίου και δεσπόζει στο χείλος της χαράδρας του Βίκου, σε ένα τοπίο συγκλονιστικού κάλλους. Σύμφωνα με την παράδοση χτίστηκε από ασκητές, οι οποίοι από τον 13ο αιώνα ασκήτεψαν στις σπηλιές που υπάρχουν βορειοδυτικά από το μοναστήρι. Όπως συνεπάγεται από την επιγραφή που σώζεται στο υπέρθυρο του κυρίως ναού, ο ναός ανηγέρθη και ιστορήθηκε το 1412-13, από τον άρχοντα Μιχαήλ Βόδα στο Θεριανό, και την χαράδρα του Βίκου, ένα μοναδικό φαινόμενο σε όλη την Ευρώπη με αναφορά και στο βιβλίο Γκίνες, ως το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου. Παραμονή για γεύμα στο Μονοδένδρι όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις παραδοσιακές πίτες. Συνεχίζουμε για Αρίστη, στάση για καφέ, χωρίο Βίκος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο,διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Καλπάκι. Θα επισκεφθούμε το μουσείο πολέμου 1940-1941, με συλλογή αντικειμένων και φωτογραφιών του ελληνοιταλικού πολέμου και προβολή ενημερωτικής ταινίας. Συνεχίζουμε για Μονή Μολυβδοσκεπάστου.Προσκύνημα σε ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά μνημεία της χώρας. Τέλος επίσκεψη στο χωριό Μπουραζάνι. Γεύμα. Συνεχίζουμε για Κόνιτσα, στάση για καφέ και ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Ιωάννινα. Επίσκεψη στη λίμνη Παμβώτιδα της κυρα Φροσύνης και προαιρετικά στο γραφικό νησάκι με το σπίτι του Αλή Πασά. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε Άργος – Ναύπλιο.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

99,00 € σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό

ή

115,00 € σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή

Περιλαμβάνονται:


• Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
• Τρείς διανυκτερεύσεις στο Τσεπέλοβο σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια με ιδιαίτερο λουτρό.
• Τα πρωινά στο ξενοδοχείο.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου