Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ( ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΞΟΤΕΣ ΜΙΔΕΑΣ





Ο σύλλογος τοξοβολίας της Αγίας Τριάδας ΑΟ Μέρμπακα έδωσε πάλι δυναμικό παρόν στους αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στο Ελληνικό.

Η αθλήτρια του συλλόγου της Αργολίδας, Νικολίνα Χωρίκη, μαθήτρια της Ε' Δημοτικού της Αγίας Τριάδας, κατέλαβε μάλιστα την 2η θέση στην κατηγορία Πανκορασίδων και σκόρπισε χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης στην αποστολή δίνοντας παράλληλα υποσχέσεις για το μέλλον.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος ΑΟ Μέρμπακα είναι ο μοναδικός σύλλογος στο νομό Αργολίδας, όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ξεκινήσουν την ενασχόληση τους με ένα άθλημα, το οποίο σύμφωνα με εκτιμήσεις του μέλους της Ολυμπιακής Επιτροπής, κυρίου Ισίδωρου Κούβελου, θεωρείται αυτήν την στιγμή το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ελλάδα. Οι προπονήσεις γίνονται στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 15.00 - 19.00 μμ υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου και της Διοίκησης του συλλόγου, η οποία στέκεται πάντα στο πλευρό των αθλητών, παρέχοντάς τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εξέλιξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου