Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το Β΄ 2ήμερο αφιερωμένο στους  μαθητές, φοιτητές και νέους έως 35 ετών της Μητροπόλεώς μας. 
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Ιανουαρίου, οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας πάνω σε  θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων τους. Αντίστοιχο θα είναι το περιεχόμενο της συνάντησης των φοιτητών και νέων με το Σεβασμιώτατο, την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του "Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου" Ζόγκα Ελληνικού. Το πρόγραμμα της κάθε ημέρας θα ξεκινά  στις 7.30 π.μ. με  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Νεκταρίου και θα λήγει στις 3.30μ.μ.
Για τη μετάβαση στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου, θα διατεθούν λεωφορεία τα οποία θα ξεκινήσουν στις 8.00 π.μ.  από το Σταθμό των ΚΤΕΛ στο Ναύπλιο και από το νέο Σταθμό των ΚΤΕΛ στο Άργος (πλησίον Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου)  μεταφέροντας τους νέους και τις δύο ημέρες ΔΩΡΕΑΝ.
Η επιστροφή από το Συνεδριακό Κέντρο στο Άργος και στο Ναύπλιο θα πραγματοποιηθεί στις 4.00 μ.μ..

Εκ του Γραφείου Νεότητος

της Ι. Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου