Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση με πρόγραμμα Θεατρικού Παιχνιδιού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κουτσοποδίου


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών σας ενημερώνει ότι ξεκίνησε πάλι να λειτουργεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κουτσοποδίου καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 3.00-9.00μμ.
Το βιβλίο προσφέρει γνώση και η γνώση δύναμη, ιδιότητα απαραίτητη στον άνθρωπο και ιδιαίτερα τον σημερινό που ζει σε μια κοινωνία με πολλές απαιτήσεις. Όσο οι απαιτήσεις των καιρών αυξάνουν, τόσο πολλαπλασιάζεται η ανάγκη για παροχή γνώσης.
Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11.30 το πρωί η θεατρολόγος Μαρία Γιαννακούλη θα υλοποιήσει πρόγραμμα Θεατρικού Παιχνιδιού για τους μαθητές της Γ’ τάξης του Δημοτικού σχολείου Κουτσοποδίου.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κουτσοποδίου στόχο έχει να αποτελέσει ένα κέντρο πολιτιστικής κινήσεως της περιοχής, ένα εργαστήρι του πνεύματος.
Γι’ αυτό θα λειτουργήσει και πρωινές ώρες – κατόπιν ραντεβού – για οργανωμένες σχολικές ομάδες που επιθυμούν να επισκεφθούν τον χώρο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6978.99.83.72 με την Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Ελένη Σιδέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου