Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

40 χρόνια Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας (1977-2017) (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40 χρόνια από την ίδρυση του επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας- Μέρμπακα πραγματοποιήθηκε επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στην Αγία Τριάδα-Μέρμπακα.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο αιδεσιμώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μητροσύλης ως πρώτος Πρόεδρος του Συλλόγου το 1977, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , οι Βουλευτές Αργολίδας Ιωάννης Ανδριανός και Ιωάννης Γκιόλας.Το κύριο μέρος της βραδιάς περιέλαμβανε τραγούδια και χορούς από τα χορευτικά τμήματα : (Πολιτιστικός Σύλλογος Μιδέας- Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Παρασκευής- Πολιτιστικό Σύλλογο Ανυφίου και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας) με την συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Λάλεζα.


Τέλος τίμησαν με τις παρουσίες τους την εκδήλωση η πολιτευτής Αργολίδας Σόνια Κρίγγου-Τάνταρου, ο πρόεδρος της Τοπικής Δημοτικής Ενότητας , και λοιποί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου