Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ -ΜΙΔΕΑΣΣημαντικός αγώνας Τοξοβολίας πραγματοποιείται σημερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 19 και 20 Δεκεμβρίου στην Αγία Τριάδα από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τον αθλητικό όμιλο Μέρμπακα, υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων.
Πρόκειται για τον πανελλήνιο αγώνα κατάταξης σε κλειστό χώρο. Είχε προηγηθεί τον Απρίλιο του 2015 κατατακτήριος αγώνας στο ανοιχτό γήπεδο της Αγίας Τριάδας με σημαντική συμμετοχή αθλητών απ όλη την χώρα.Πανελληνίου βεληνεκούς αθλητές και πρωταθλητές παίρνουν μέρος σε αγώνες κατάταξης. Οι προεργασίες άρχισαν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί με τον έλεγχο του εξοπλισμού και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν δοκιμαστικές βολές.
Ο αγώνας κατάταξης διεξάγεται σε δύο βάρδιες. Για την Β`Κατηγορία θα διαγωνιστούν 119 αθλητές, ενώ για την Α`Κατηγορία 43.
Στην έναρξη των αγώνων παραβρέθηκαν και απεύθηναν χαιρετισμό οι βουλευτές Αργολίδας Μανιάτης και Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο πρωτ, π. Γεώργιος Μητροσύλης και φυσικά πολλοί φίλοι του αγωνίσματος.
B&G STUDIO
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου