Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

“Αφιέρωμα στα 50 χρόνια Ελληνικής μουσικής και χορού 1900-1950’’ στην Αγία Τριάδα -ΜιδέαςΟ Δήμος Ναυπλιέων και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας, διοργανώσαν το βράδυ της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου εκδήλωση με θέμα: “Αφιέρωμα στα 50 χρόνια Ελληνικής μουσικής και χορού της περιόδου 1900-1950’’.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας και την παρακολούθησε πολύς κόσμος από την Αγία Τριάδα και τις γύρω περιοχές

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα και η χορωδία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας, καθώς και η χορωδία του Αγίου Νικολάου Ναυπλίου.
Την εκδηλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ναυπλέων Δημήτρης Κωστούρος που τόνισε πως ο Δήμος θα ειναι πάντα αρωγός στους Συλλόγους και στις εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και συντηρούν την ιστορική μνήμη.

Στην εκδηλωση παρευρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, ο ιερέας Γ. Μητροσύλης, ο Διοικητης του ΚΕΜΧ Ναυπλίου Σχης(ΜΧ) Ανδρέας Κορωνάκης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ.Ρούτουλας και Μαρία Ράλλη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου