Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ-ΜΙΔΕΑΣ


Επί τη εορτή του Αγίου Πνεύματος Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015 πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο ομώνυμος Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος(Μέρμπακα). Την παραμονή Κυριακή 31 Μαΐου 2015 εψάλει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ'αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος , χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Αγίας Εικόνος ,παιανιζούσης της Φιλαρμονικής της νέας Κίου.

Κατά τον εσπερινό έψαλε η Βυζαντινή Χορωδία του Ιερού Ναού υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου Παναγιώτη Κωστόπουλου. Το παρών τους έδωσαν, ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δ. Κωστούρος , ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, ο πρώην Υπουργός ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτης, δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου
































 Με την θεία λειτουργία ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015 στην Αγία Τριάδα Μιδέας ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί. Εψάλει ο Όρθρος και τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κ.κ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ. 





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου