Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ-ΜΙΔΕΑΣ


Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 εορτή του Αγίου Πνεύματος πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο ενοριακός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος (Μέρμπακα).
Την παραμονή της εορτής Κυριακή, 16 Ιουνίου εψάλει Μέγας Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, Ιερουργούντος του αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομου Μιχαλόπουλου.
Κατά τον πανηγυρικό εσπερινό έψαλε η Βυζαντινή Χορωδία του Ιερού Ναού, υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου Παναγιώτη Κωστόπουλου.
Παρευρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Γκιόλας , Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος , οi Υποψήφιοι βουλευτές Γ. Γαβρήλος και Α.Πουλάς ,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Α. Λυκομήτρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου, οι αντιδήμαρχοι Γ.Καχριμάνης και Κ.Ρούτουλας ,ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γ. Μαστοράκος, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη και Π.Λέντζος και πλήθος κόσμου.













Ανήμερα της εορτής Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 τελέσθηκε αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μητροσίλης ,ευχαρίστησε τον μητροπολίτη Αργολίδος για την τιμή που έκανε να τελέσει την θεία λειτουργία ,καθώς κι όλους όσους τίμησαν την εορτή του Αγίου Πνεύματος.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου