Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΙΔΕΑΣ

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 είναι η εορτή του Αγίου Πνεύματος όπου πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος (Μέρμπακα) του Δήμου Ναυπλιέων. Την παραμονή, Κυριακή 19 Ιουνίου 2016, εψάλει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ'αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος , χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου Καλλίνικου




Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Αγίας Εικόνος,παιανιζούσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων. Κατά τον εσπερινό έψαλε η Βυζαντινή Χορωδία του Ιερού Ναού υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου Παναγιώτη Κωστόπουλου. Το παρών τους έδωσαν, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος , ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος, η πολιτευτής της Νεας Δημοκρατίας Σόνια Νταντάρου Κρίγγου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Ρουτουλας, Μαρία Ράλλη Γιώργος Τόμπρας, Χρήστος Μερμίγκης, Κωνσταντίνα Αναστασίου Σμυρναίου κά.










Με Αρχιερατική Θεία Λειτουργιά χοροστατούντος του Μτροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 στην Αγία Τριάδα Μιδέας ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικοί εορτασμοί.












     

  B&G STUDIO
                                                               
                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου