Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ


Εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων, ο σύλλογος Ελληνικών χορών και Εθνογραφικών Ερευνών, "Ελληνική Παράδοση", θα παρουσιάσει για δεύτερη συνεχή χρονιά, μια εκδήλωση αφιερωμένη σε χορούς, έθιμα και κάλαντα του Δωδεκαημέρου όπως αυτά συναντώνται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας!
Η εκδήλωση, που θα έχει τον τίτλο «Σήκω κι άνοιξε την πόρτα, που ’ρθα να στα πω σαν πρώτα…», θα πραγματοποιηθεί στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο Άργους, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στην είσοδο του θεάτρου θα συγκεντρωθούν είδη καθαρισμού (απορρυπαντικά, χαρτικά κ.τ.λ) και είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα κ.τ.λ) ώστε να ενισχύσουμε το "Χαμόγελο του Παιδιού" στην Αρχαία Κόρινθο.

Εκτός από τα παραπάνω, μπορείτε να προσφέρετε και τρόφιμα που χρειάζονται τα παιδιά, όπως γάλα (κουτί), δημητριακά, κακάο, χυμούς, φρυγανιές, κ.τ.λ.

Σας περιμένουμε όλους !!!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στην Κορίνθου 129, καθώς και στο τηλέφωνο 27510-61113 (απογευματινές ώρες).

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου