Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η ΟΜΑΔΑ ΖΕΥΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Πιλότοι της ομάδας Ζευς καθοδηγούν τον χειριστή του F-16 στη πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014. Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζεύς" πραγματοποίησε πρόβα εν όψει της επιδείξεις που θα πραγματοποιήσει κατά τους εορτασμούς της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τους Τούρκους την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 . Ολόκληρο το team της ομάδας βρίσκεται στο Ναύπλιο, ενώ η απογείωση του F-16C Block 52+ θα γίνει από το αεροδρόμιο της Τρίπολης την Κυριακή.
Ελιγμοί Επίδειξης


Το αεροσκάφος F-16 της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων έχει τη δυνατότητα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και το ύψος βάσης των νεφών που υπάρχουν στην περιοχή επίδειξης, να εκτελέσει τρία προγράμματα ακροβατικών ελιγμών: Ένα Υψηλό (High), ένα Μεσαίο (Low) και ένα Χαμηλό (Flat).
Υψηλή Επίδειξη (High Show): Ελάχιστο ύψος βάσης νεφών 7000 πόδια πάνω από το έδαφος (AGL), οριζόντια ορατότητα 5 χιλιόμετρα.
Μεσαία Επίδειξη (Low Show): Ελάχιστο ύψος βάσης νεφών 2500 πόδια πάνω από το έδαφος (AGL), οριζόντια ορατότητα 5 χιλιόμετρα.
Χαμηλή Επίδειξη (Flat Show): Ελάχιστο ύψος βάσης νεφών 1500 πόδια πάνω από το έδαφος (AGL) και οριζόντια ορατότητα 5 χιλιόμετρα.




B&G STUDIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου