Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ναύπλιο: "Ένας κινηματογραφικός μύθος’ "στο Φουγάρο

Με αφορμή τη νέα παραγωγή του καλλιτεχνικού συνόλου ‘Θέατρο της Εμπειρίας’, με τίτλο ‘Λήθη: Ένας κινηματογραφικός μύθος’ η οποία παρουσιάζεται στις 19, 20 και21 Σεπτεμβρίου στο ‘Φουγάρο’ – σε συμπαραγωγή με το Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου και το ‘Φουγάρο’ – η ΚΤΕΛ Αργολίδας δρομολογεί λεωφορείο χωρίς χρέωση το οποίο θα εκτελεί τη διαδρομή ‘Άργος-Ναύπλιο-Φουγάρο’ με επιστροφή διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την μετακίνηση των θεατών από και προς το Φουγάρο.
Πιο συγκεκριμένα, το ειδικό αυτό δρομολόγιο θα αναχωρεί στις 20.30 από το Άργος (Χώρος Λαϊκής Αγοράς – Στρατώνες), στις 21.00 από το Ναύπλιο (Πρακτορείο Ναυπλίου, Συγγρού 8) για να φτάσει στο Φουγάρο, ενώ 15 λεπτά μετά τη λήξη της παράστασης θα αναχωρεί από το Φουγάρο επιστρέφοντας Ναύπλιο και Άργος αντίστοιχα.

Το δρομολόγιο πρόκειται να εκτελείται από λεωφορείο της ‘ΚΤΕΛ Αργολίδας’ το οποίο φέρει στοιχεία από το δημιουργικό της παράστασης, σε σχέδια του γραφίστα και εικαστικού Γιάννη Ρουμπάνη (Sugahtank). Το ίδιο όχημα θα βρίσκεται σε κυκλοφορία μέχρι τη λήξη των παραστάσεων (21/9) εξυπηρετώντας παράλληλα τη γραμμή Αθήνα-Ναύπλιο και ενημερώνοντας το κοινό για την επικείμενη παράσταση.

Περισσότερα για τον Γιάννη Ρουμπάνη:
https://www.flickr.com/photos/sugahtank/

Περισσότερα για την ‘ΚΤΕΛ Αργολίδας’:
http://www.ktel-argolidas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου