Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

1o ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «CINE συν Ναύπλιο»

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και το Δήμο Ναυπλιέων, οργανώνουν το 1Ο Κινηματογραφικό Συμπόσιο «CINE συν Ναύπλιο» που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 21-24 Νοεμβρίου 2013, και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν καταξιωμένοι Έλληνες σκηνοθέτες, παραγωγοί, δημιουργοί, καθώς και πανεπιστημιακοί καθηγητές και φοιτητές.
Το Φόρουμ έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των νέων στην τέχνη του κινηματογράφου με στόχο την ενθάρρυνση της επαγγελματικής τους εξέλιξης. Θα παρουσιαστούν ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους ενώ συγχρόνως θα γίνουν διαλέξεις και master-class από διακεκριμένους Έλληνες. Οι φοιτητές θα πλαισιώσουν το Φόρουμ με μουσική και θεατρικά δρώμενα.
Το Φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους (δωρεάν συμμετοχή) και αφιερώνεται στους Έλληνες φοιτητές. Το κεντρικό θέμα του Φόρουμ είναι «Εμείς και ο άλλος» και στοχεύει να αναδείξει το ρόλο της κινηματογραφικής τέχνης στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ μας και μεταξύ των λαών.
Με χαρά περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στο 1Ο Διεθνές Κινηματογραφικό Συμπόσιο «CINE συν Ναύπλιο» και να μοιραστούμε μαζί κινηματογραφικές δημιουργίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Σας περιμένουμε στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου