Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ομάδα του Ναυπλίου κατέκτησε θέση συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης χωρίς να προπονούνται σε πισίνα!!!



 Ο Εύρος Ναυπλίου συμμετείχε στην ημερίδα ορίων συγχρονισμένης κολύμβησης, ΟΑΚΑ 17\18 Δεκεμβρίου 2011, με 4 αθλήτριες εκ των οποίων οι 3 κατέκτησαν το αστέρι- όριο τους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


Μπαμπαλιάρου Ισιδώρα , έπιασε το όριο του 2ου αστεριού πρώτη σε σειρα με βαθμολογία 54,55. Κομνηνού Πηνελόπη και Μπουγιώτη Χριστίνα έπιασαν το όριο του 4ου αστεριού με βαθμολογία 49,63 και 47,65 αντίστοιχα .Στην ημερίδα συμμετείχε και η Βασιλειάδη Ειρήνη στο όριο του 6ου αστεριού, συμβάλλοντας με την προσπάθεια της στην άριστη εμφάνιση της ομάδας.

Το σωματείο συγχαίρει θερμά τις παραπάνω αθλήτριες και εύχεται καλή επιτυχία στις Κομνηνού Πηνελόπη, Μπαλαλά Χαριτίνη και Μπουγιώτη Χριστίνα, που θα εκπροσωπήσουν το σωματείο στο παννελήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων β΄ 2012, με την προυπόθεση ότι θα βρεθεί πισίνα για να προπονούνται οι αθλήτριες, αφού η πισίνα του Ναυπλίου είναι και πάλι κλειστή.

http://argolikeseidiseis.blogspot.com/2012/01/blog-post_718.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου